WIE ZIJN WIJ

Wij zijn De Rank

Baptistengemeente De Rank is een eigentijdse en groeiende kerk in de stad Utrecht, in Leidsche Rijn en in Rivierenland (Vianen).

De Rank Utrecht heeft zo’n 500 leden, bestaande uit jonge gezinnen, tieners, studenten en ouderen uit de stad Utrecht en vanuit de wijde regio. Gasten met of zonder kerkelijke achtergrond spreken over blijde, duidelijke en betekenisvolle diensten met een persoonlijke en ontspannen sfeer. Vaak is dat een reden om nog eens te komen.

 

Mensen die deel zijn van onze kerk ervaren De Rank als een groot gezin waarbij er aandacht en zorg is voor elkaar. Je wordt er geholpen te groeien in je geloof, maar ook om dienstbaar te zijn aan de samenleving.


De activiteiten van De Rank zijn gericht op ontmoeting met God en met elkaar en het kennen van Jezus als Heer van ons leven. Dat gebeurt op zondagochtend tijdens de dienst, maar ook door de week bij tal van andere ontmoetingen en activiteiten. We gaan contacten aan in de buurt, zenden gemeenteleden uit naar het buitenland en moedigen elkaar aan om op de mensen buiten onze eigen gemeente gericht te zijn.