KRINGEN

Kringen

Bezoekers van De Rank komen uit de wijde omgeving van Utrecht. De Rank is een grote gemeente. Ook al is er na de dienst op zondag ruimte om elkaar te ontmoeten, het is haast onmogelijk mensen écht te leren kennen, terwijl we dat juist zo belangrijk vinden. We verlangen ernaar dat mensen elkaar niet alleen op zondag ontmoeten, maar ook door de weeks omzien naar elkaar, samen optrekken, van en met elkaar leren en simpelweg het leven delen.

Om dit te faciliteren hebben alle leden van de Rank de mogelijkheid tot het deelnemen aan Kringen.

NK badkerk
NK binnen
NK park2
NK piano
NK park1

Omdat tijdens de dienst of bij het koffie drinken na de dienst de drempel te groot is om écht te delen wat je bezighoudt, kunnen de leden van De Rank deel worden van een kring. Deze kringen bestaan uit 8-15 mensen die meestal dicht bij elkaar in de buurt wonen. Een kring komt eens in de twee weken bij elkaar bij iemand thuis, in principe op de woensdagavond. Tijdens de kringavonden is er ruimte voor gezelligheid, gebed en bijbelstudie. Maar de kring is ook vooral een plek om met en van elkaar te leren hoe je een volgeling van Jezus kan zijn en anderen over Hem kan vertellen.

De kringen bevinden zich op vele plekken in de regio. Van Utrecht-centrum tot Leidsche Rijn, van Woerden tot Baarn en Houten. We verwelkomen je graag in één van onze kringen.

 

Ben je deel van De Rank, dan kan je je via deze link direct aanmelden. Ben je nog geen lid van de gemeente, maar wil je wel aansluiten bij een kring, dan vragen we of je eerst de introductiecursus wilt volgen zodat je de gemeente beter leert kennen. 


Vragen over de kringen kunnen gesteld worden via een mailtje naar kringenteam@derank.org.