ONDERNEMERS

Ondernemers

Ondernemen is een prachtig vak, maar tegelijkertijd sta je er vaak alleen voor. Als christen-ondernemer hebben we elkaar nodig. Hoe ga je als bijvoorbeeld om met personeel of financiën; hoe sta je tegenover je klanten en hoe kunnen we elkaar van dienst zijn? Allemaal thema’s die de revue kunnen passeren op de ondernemersavonden.

We nodigen geregeld een spreker uit die kennis en ervaringen deelt rondom een specifiek thema, waarna er in kleinere groepen op gereflecteerd kan worden en business dilemma’s besproken kunnen worden. Het doel van de bijeenkomsten is elkaar te versterken, bemoedigen, ondersteunen en samen te delen. De avonden zijn niet alleen voor Rank-ondernemers. Ook niet-Rankers, oud-ondernemers of potentiële ondernemers zijn van harte welkom. 


Ben je (oud)-ondernemer? Kom ook naar deze avonden, want ook jouw ervaring, kennis en ideeën zijn waardevol voor anderen. Dus schrijvers, ontwerpers, coaches, advocaten, tandartsen, bloemisten, fotografen, architecten, makelaars, directeuren, ZZP’ers of ondernemers met personeel, franchisenemers of -gevers; wat voor ondernemer jij ook bent, je bent van harte welkom.


In verband met corona is de planning van de avonden anders dan normaal. Informeer naar de eerstvolgende bijeenkomst via ondernemers@derank.org. Hier kan je ook terecht voor vragen of ideeën.