Welkom in onze diensten in

Utrecht

Utrecht

De Rank Utrecht is een moderne en snelgroeiende kerk voor iedereen. Baby's, peuters, kinderen, jongeren, singles, gezinnen en ouderen; iedereen is welkom. In de diensten ontdek je wie God is en welk geweldig nieuws Hij voor jou heeft. Dit doen we op een toegankelijke manier met behulp van multimedia, moderne worship en aansprekende woordverkondiging. Zodat je er in de rest van de week weer mee verder kan! We hopen dat je je in de diensten in Utrecht snel thuis zult voelen.

LOCATIE EN TIJD

De dienst begint elke zondag om 10.00 uur. Klik hier voor de spreker van aanstaande zondag.  (ivm maatregelen rondom corona zijn onze diensten te volgen via onze live-stream op  ons youtubekanaal, iedere zoondag om 10.15 uur)

Locatie: Nieuw Welgelegen, Grebbeberglaan 13 in Utrecht.

Route en parkeren

Klik hier voor de routebeschrijving naar deze locatie. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Op deze locatie

Creche

Opvang voor kinderen van 0 t/m 3 jaar. Je kunt je kind(eren) brengen vanaf 09.45 uur. 

Zondagsschool

De kinderen beginnen elke dienst in de grote zaal (behalve de eerste zondag van de maand, als we avondmaal vieren). Na een speciaal kindermoment met liedjes gaan de kinderen naar hun eigen ruimte. Na afloop van de zondagsschool komen de kinderen weer bij de ouders in de zaal om samen wat lekkers te drinken en te snoepen. De jongste kinderen (basisschool 1 t/m 3) moeten bij hun eigen lokaal worden opgehaald.

Vertaling / Translation

Achterin de zaal kan om vertaling gevraagd worden. U krijgt een gratis headset mee die u na de dienst weer in kunt leveren. / At the back of the room you can get a headset for translation to English for free. At the end of the service we would like you to return this headset.

Gebed

Links van het podium is na de dienst ruimte om met mensen in gesprek te gaan en voor u te laten bidden.

Meeting Point

Bij de paarse vlaggen kunt u al uw vragen stellen over de Rank, informatie krijgen over cursussen of andere zaken.

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church