Ontmoet elkaar

Ondernemers

Ondernemers

Ondernemen is een prachtig vak, maar tegelijkertijd sta je er vaak alleen voor. We hebben elkaar nodig en kunnen veel van elkaar leren. Hoe ga je als christen ondernemer om met personeel, met financiën, hoe sta je tegenover je klanten en hoe kan je je broerder of zuster van dienst zijn. Dit zijn allemaal zaken die de revue passeren op de ondernemersavonden.

Elke 1e maandag van de maand ontmoeten startende en ervaren christen-ondernemers elkaar met als doel elkaar te versterken, te bemoedigen, te ondersteunen, te onderwijzen, samen te delen enz. In verband met Dodenherdenking, Pinksteren e.d. zijn niet alle avonden dit seizoen op de 1e maandag van de maand gepland. De data waarop we elkaar hopen te ontmoeten zijn: 9 maart, 6 april, 11 mei en 8 juni. De avonden zijn gericht op Rank-ondernemers, maar ook niet-Rankers en oud/ potentiële ondernemers zijn van harte welkom.

Kom ook naar deze avonden, want ook jouw ervaring, kennis en ideeën zijn meer dan waardevol voor anderen. Alle schrijvers, ontwerpers, coaches, advocaten, tandartsen, bloemisten, fotografen, architecten, makelaars, directeuren ZZP’ers of ondernemers met personeel, franchisenemers of -gevers, wat voor ondernemer jij ook bent; elke 1e maandag van de maand ben je van harte welkom.

Elke avond zal er een spreker zijn die kennis en ervaringen deelt rondom een specifiek thema, waarna er in kleinere groepen op gereflecteerd kan worden en business dilemma’s besproken kunnen worden.

Het programma ziet er ongeveer als volgt uit:

  • 19:30u Ontvangst: Na een drukke dag even met elkaar bijpraten met koffie of thee.
  • 20:00u Opening door de organisatie, gebed, programma en aankondiging spreker. 
  • 20:05u Spreker: Per thema wordt een spreker gezocht die toevoegde waarde op het thema biedt en dit goed kan overbrengen. 
  • 20:45u Koffiepauze
  • 21:00u Uiteen in kleine groepjes (4-7 mensen per groep) waarbij deelnemers expliciet wordt verzocht om business dilemma's met elkaar te bespreken. Als er geen dilemma's zijn dan kan gereflecteerd worden op het thema van de avond.
  • 21:45u Terugkoppeling plenair vanuit de kleine groepen zodat allen hiervan leren en er makkelijke gespreksopeningen voor de borrel zijn. 
  • 22:00u Afsluitende borrel.

We ontmoeten elkaar in de Bovenkamer, Poeldijk 9 te Breukelen. Dit is op het terrein van Bouwbedrijf Van Schaik, er is daar ruim voldoende parkeerruimte beschikbaar. Er is geen financiële bijdrage of collecte op deze avonden. 

Heb je vragen, suggesties, ideeën of wil je gewoon iets kwijt mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen je binnenkort te ontmoeten!

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church