Verkennen, Verdiepen en Verbinden

Het Leerhuis

Vrijheid in Christus cursus

Jezus zei dat het kennen van de waarheid je vrij zal maken. Maar het eenvoudigweg lezen of horen van de waarheid is meestal niet genoeg om die te kennen. De cursus Vrijheid in Christus helpt je om je echt met de waarheid te verbinden.

Het is niet een verzamelen van informatie of opgezadeld worden met dingen die je moet doen. Het is gewoon het verdiepen van het weten wie je al bent in Christus en wat daaruit volgt. Je komt erachter wat er gebeurde toen je christen werd en hoe dat de basis is voor het echt overwinnen van de zonde. Je leert om negatieve gedachten en gedrag te veranderen. En we kijken in de cursus naar de geestelijke strijd waar we in zitten en begrijpen hoe we die kunnen winnen.
Tijdens deze cursus ga je alles aanpakken wat je tegenhoudt te groeien. Verder groeien in discipelschap, ervan genieten en  doorgeven wat je zelf geleerd hebt. Kom je ook? 

Voor meer informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kik hier voor het getuigenis van Judith van den Berg over deze cursus en klik hier voor een uitgebreide versie van de informatie over deze cursus.

 

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church