Welkom bij de zondagsschool

Kinderwerk

Kinderwerk

Het kinderwerk van Baptistengemeente de Rank wil kinderen bij Jezus brengen. Hier klinken de woorden van Jezus in door: “Laat de kinderen bij me komen, houd ze niet tegen” (Marcus 10:14). We willen dat doen door kinderen aansprekende programma’s te bieden, hen de waarheid te leren van Gods Woord  en persoonlijke aandacht te geven. Hierdoor worden ouders/opvoeders ondersteund in het leggen van een geestelijke basis die hun kind op Gods tijd zal leiden tot een persoonlijke relatie met Jezus Christus.

Baby’s en peuters

De allerkleinsten (tot 2,5 jaar) zijn iedere zondag van harte welkom bij de crèche. Ze worden hier opgevangen door een enthousiast oppasteam. Je kinderen zijn in veilige handen, waardoor je helemaal ontspannen de samenkomsten kunt bezoeken.  

Het oppasteam van de crèche houdt zoveel mogelijk rekening met het dagelijkse ritme van kinderen. Bijvoorbeeld als het gaat om slapen, eten en medicijngebruik. En mocht je kind een keer niet lekker in zijn/haar vel zitten, dan brengen we je natuurlijk meteen op de hoogte via het crèchenummer van je kind wat op het scherm in de zaal zichtbaar wordt.

Zondagsschool

Alle kinderen die op zondagochtend onze diensten bezoeken zijn welkom op de zondagsschool. Voor alle kinderen van 2,5 jaar tot en met groep 8 van de basisschool is er een eigen programma. Bijbelverhalen worden op een kinderlijke manier uitgelegd, het principe van tienden wordt uitgelegd, we bidden voor zieken en helpen kinderen in het maken van een keuze voor Jezus. We willen kinderen in contact brengen met God en met elkaar! 

De zondagsschool vindt gelijktijdig plaats met de samenkomsten van De Rank. De kinderen tot 4 jaar beginnen direct om 10.00 uur met hun eigen programma. De rest van de kinderen gaat, nadat ze een deel van de dienst mee hebben gemaakt in de grote zaal, naar hun eigen lokalen. 

zondagsschool per locatie

Op alle locaties van De Rank is er zondagsschool. Zowel in Utrecht als in Leidsche Rijn en Vianen en in de Persian Baptist Church. Hoewel we één kerk zijn, kan de dienst van de Zondagsschool er per locatie iets anders uitzien. Kijk bij de locatie die jij bezoekt naar de informatie over de zondagsschool.

ouders helpen

De Rank is een jonge gemeente met veel kinderen in alle leeftijden. We stellen de betrokkenheid van ouders binnen het kinderwerk erg op prijs. Je kunt meedraaien in een team of helpen bij andere activiteiten, zoals kamp of bij feesten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church