Samen leuke dingen doen...

Jong Utrecht

Jong Utrecht

Jong Utrecht is een groep van jong-volwassenen in de leeftijd van 21 t/m ca. 35 jaar waarbij je elkaar op een ongedwongen manier kunt leren kennen en vriendschappen kunt sluiten. Er worden iedere maand allerlei activiteiten georganiseerd. Zo wordt er regelmatig na de dienst met elkaar geluncht of zijn er spel-avonden of borrels waar je naartoe kunt gaan. Juist op deze leeftijd komen veel mensen nieuw binnen De Rank, zowel studenten als werkenden en met Jong Utrecht willen we naast de zondagse diensten een plek bieden waar je elkaar kunt ontmoeten. Een plek voor vriendschap, goede gesprekken, delen van je geloof, betrokkenheid bij elkaar en regelmatig heerlijk eten.

Naast samen lunchen en borrelen organiseren we ook activiteiten als schaatsen of kanoën, naar een concert gaan, bowlen, of samen cultuur snuiven in Utrecht. Heb je zelf een leuk idee om iets samen te gaan doen, dan kun je dit delen op onze facebookpagina

Om je ergens thuis te voelen, is het belangrijk dat je de mensen goed leert kennen. Binnen een grote gemeente als De Rank hopen we als Jong Utrecht daar op een positieve manier aan bij te dragen. Jong Utrecht is een groep waarbinnen iedereen welkom is, of je nu kort of al langer bij De Rank komt. Schuif gewoon een keertje aan bij één van onze activiteiten. We hopen je binnenkort te ontmoeten!

Op hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en volg ons via facebook op Jong Utrecht.

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church