Elkaar ontmoeten en gezelligheid

Jeugd van Vroeger (JvV)

Jeugd van Vroeger (JvV)

We prijzen ons gelukkig met een zeer gemêleerde gemeente waarin senioren een belangrijke plaats innemen. Daarom organiseert gemeente de Rank een groot aantal activiteiten voor mensen vanaf 60 jaar. Deze groep heet de JvV (Jeugd van Vroeger). Elke 3de dinsdag van de maand komt de JvV bij elkaar  van 10.00 – 12.00 uur in ons gebouw aan de Vliegend Hertlaan. Tijdens deze bijeenkomsten staat ontmoeting en gezelligheid voorop. Er wordt veel gezongen en met elkaar overdenken we een actueel onderwerp aan de hand van een gedeelte uit de bijbel. In het tweede gedeelte van de morgen is er soms een speciale activiteit of presentatie. We sluiten elke morgen af met een lekkere lunch. Het nieuwe seizoen start altijd in september met een gezellig dagje uit en bijvoorbeeld rondom kerst is er altijd een viering. 

Ouderen die niet meer aan gemeentelijke activiteiten kunnen deelnemen krijgen een vaste seniorenbezoeker die deze mensen elke maand een bezoekje brengt. Daarnaast is deze groep ook gekoppeld aan een huiskring die regelmatig contact onderhoudt met hun senior. Tevens ontvangen de 70-plussers elke verjaardag een bloemenbezoek. Op deze manier wil de Rank samen (jong en oud) gemeente zijn!

Voor eventuele informatie kunt u contact opnemen met John Sussenbach; telefoon: 030 - 220 33 83 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church