Voor alle dingen waar je mee zit

Gemeentezorg

Persoonlijk gesprek

Wanneer je een (geestelijke) steuntje in de rug nodig hebt, dan kun je een beroep kunt doen op een mentor of maatje via het mentoraat binnen de gemeente.

De mentoren van onze gemeente kunnen je vergezellen tijdens een bepaalde periode van je leven om je te helpen bij het vinden van antwoorden of het ontwikkelen van goede (geestelijke) gewoonten. Daarbij spelen leeftijd of levensfase geen rol. Ook met vragen over het geloof kun je bij het mentoraat terecht. Misschien vind je het moeilijk om te bidden of uit de Bijbel te lezen en kun je daarbij hulp gebruiken. Kortom, mentoren bekijken vragen en situaties samen met jou vanuit verschillende invalshoeken.

De maatjes binnen onze gemeente zijn beschikbaar voor een kop koffie en een praatje. Misschien zoek je iemand met wie je erop uit kunt trekken in plaats van alleen. Neem dan gerust contact op.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden als mentor/maatje? Mail dan naar de coördinator mentoraat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel op dinsdag of donderdag naar 030-711 53 82.

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church