Altijd op de hoogte

Nieuwsberichten

Zondagsschoolkamp 21 t/m 23 juni a.s.

Op 21, 22 en 23 juni gaan we met de kinderen van groep 5 t/m 8 weer op zondagsschoolkamp. 

Het is vanaf nu ook mogelijk om vriendjes/ vriendinnetjes aan te melden voor het zondagsschoolkamp van 21 tot 23 juni a.s.! Dit kan via deze link.

Op 21, 22 en 23 juni gaan we met de kinderen van groep 5 t/m 8 weer op zondagsschoolkamp in Driebergen. Vragen of helpen? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek Loïs Otten of Sandra van Veluw even aan.

We zijn ook nog op zoek naar ouders die willen helpen met opbouwen voor het kamp (1,5 uur ongeveer) en/ of een uurtje eerder willen komen om weer te helpen opruimen aan het einde van het kamp.

Tot slot zijn we op zoek naar Rankers met talent!! Tijdens het kamp willen we op zaterdagmiddag een workshopmiddag doen. Vorig jaar was dit een groot succes, we hadden workshops als: kickboxen, sieraden maken, dj workshop, fotografie etc! Zou jij het leuk vinden om je talent met kinderen te delen? En ben je beschikbaar op zaterdagmiddag 22 juni? Neem dan contact op met Loïs Otten (0641577665). Succes gegarandeerd!

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church