Altijd op de hoogte

Nieuwsberichten

Alpha cursus

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis! Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.
Er zijn tien Alpha-bijeenkomsten en de eerstvolgende mogelijkheid om mee te doen is in het voorjaar van 2020 of bij een van de andere Alpha's in Utrecht. Via de website www.alphanederland.nl vnd je snel een cursus die wellicht eerder van start gaan.  Je kunt je ook alvast bij ons opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church