Altijd op de hoogte

Nieuwsberichten

40-jarig jubileumfeest

We bestaan dit jaar 40 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren! Dit doen we door komend jaar feesten van ontmoeting en vreugde te organiseren met als doel God te danken en te prijzen voor alles wat Hij ons als kerk heeft gegeven. Een van deze feesten is een nachtje weg met elkaar op: 10 en 11 mei 2019 bij het Henschotermeer in Woudenberg.

Er zijn twee groepsaccomodaties gehuurd waar je een plekje kunt reserveren om te slapen maar je kunt ook met je eigen kampeermiddel komen. Het is ook mogelijk om alleen op vrijdag of alleen op zaterdag het feest mee te vieren. Wacht niet te lang met opgeven voor het logeren want het aantal bedden is beperkt!

We starten op vrijdag 10 mei eind van de middag met een gezellige BBQ, en ontmoeten elkaar daarna rond het kampvuur met muziek. De volgende dag zijn er allerlei activiteiten om aan mee te doen en sluiten we na het avondeten af.

Jij komt toch ook?

Klik hier om je op te geven.

Alle feiten op een rij:

Data
Het weekend duurt van vrijdagmiddag 10 mei 2019 vanaf 15.30 uur t/m zaterdagmiddag 11 mei 2019 ca. 18.00 uur.

Locatie
Camping en groepsaccommodatie 't Boerenerf, De Heygraeff 15 in Woudenberg. Website: www.campingboerenerf.nl

Kosten
Voor deze activiteit vragen we een bijdrage van 40 euro per volwassene en 25 euro voor een kind. Dat is inclusief alle maaltijden en een slaapplek in de groepsaccommodatie of een kampeerplaats rondom het gebouw. Kinderen t/m 3 jaar en die geen bed van de accommodatie gebruiken zijn gratis. Hiervoor moet je zelf een campingbedje of slaapmatje meenemen. 
De kosten voor deze activiteit kun je overmaken op IBAN NL07INGB0008221517 t.n.v. Baptistengemeente de Rank te Utrecht o.v.v. Jubileumweekend 2019 en je voor en achternaam.

Dag-gast
Wil je niet logeren maar een dagje komen? Dat kan, dan ben je dag-gast. Dag-gasten betalen 15 euro per dag per volwassene en 10 euro voor een kind. 

Meer informatie en programma
In april ontvang je uitgebreide informatie over wat je mee moet nemen en het programma.

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church