Altijd op de hoogte

Nieuwsberichten

Pre-Marriage Course

De pre-marriage course is voor iedereen die van plan is te gaan trouwen! 

“Een goede voorbereiding is het halve werk!”

Gaan jullie trouwen? Maak een vliegende start met de Pre-marriage course.

Je hebt iemand gevonden met wie je je leven wilt delen? Geweldig! Gaan jullie samen voor een sterke basis en een duurzame relatie? Volg dan de pre-marriage course! Wat is het? Een cursus verdeeld over 2 zaterdagen met heel uiteenlopende onderwerpen. Samen praten, elkaar beter leren kennen, je krijgt praktische tips en hoort de verhalen van verschillende ‘ervaringskoppels’. De gesprekken tijdens de cursus voer je met elkaar als stel en dus niet in de grote groep.Al kun je natuurlijk tijdenshet eten en de borrel natuurlijk jullieervaringen met elkaar delen :)

Waarom de Pre-marriage course? 
Wij geven deze cursus met 3 stellen: David en Annet (Utrecht), Robbin en Jedidja (Utrecht) en Floris en Karin (Vleuten). We hebben zelf ervaren dat de thema’s tijdens de cursus zo belangrijk zijn en vinden het tof om dit te faciliteren voor anderen. Als je van plan bent te gaan trouwen of serieus verder te gaan met je relatie, dan ben je druk met locaties, jurken, ringen, huis zoeken etc. Niets mis mee! Alleen is het ook zo waardevol om eens wat tijd uit te trekken voor de inhoud van je relatie. Waarom houd ik eigenlijk van mijn partner? Wat verwacht ik van mijn partner? Hoe willen we de financiën inrichten? Hoe ga ik eigenlijk om met boosheid en hoe dat mijn partner dat? Waar worden we allebei heel blij van?

En stiekem leren wij er zelf ook iedere keer dat we de cursus geven weer wat van. ? Want het helpt ook ons om weer even stil te staan bij onze relatie en weer wat bewuster te investeren in elkaar.

Dus wij zouden zeggen: investeer die tijd en geef je snel op! Vol=vol

Tijdens 2 zaterdagen verzorgen we voor jullie deze cursus, lunch, koffie, thee en versnaperingen tussendoor. We sluiten de dagen af met een gezellige borrel. Kosten: 100 euro per stel. Inclusief werkboekjes en eten en drinken. Opgeven voor de eerstvolgende cursus? Klik hier om je alvast aan te melden voor de eerstvolgende cursus of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten? Kijk op Premarriage Course Nederland (www.premarriagecourse.nl),  mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eerdere deelnemers over de pre-marriage course: 

“Verdieping, nieuwe inzichten, gesprekken die we nog niet eerder hadden

Zeer goed geregeld. Erg leuk om verschillende stellen aan het woord te horen. Eerlijk en open.

Tot de ontdekking komen dat je in bepaalde zaken heel anders staat dan je partner. Oefeningen zoals

  • Herken je verschillen in manieren van communiceren. 
  • wat zijn valkuilen een allergieën voor jezelf en de ander. 
  • hoekun je een wijze les kunt halen uit de ander zijn/haar manier van denken

Jullie openheid en kwetsbaarheid helpt enorm om dit ook samen te zijn

Goede afwisseling inleidend praatje <–> gesprekken als stel”

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church