Altijd op de hoogte

Nieuwsberichten

Kerkdienst op zondag

Voorlopig zijn onze diensten alleen live te volgen via de live-stream op ons YouTube kanaal. De live-stream start om 10.15 uur.  

We hopen dat je een goede invulling zult hebben van een zondagse dienst. Sommigen kunnen dit samen met huisgenoten doen, met hun kring of om door de live-stream samen te kijken en daarna koffie te drinken of te lunchen. Er zijn ook mensen die met elkaar afspreken op een plek in de buitenlucht en zo elkaar weer gaan ontmoeten. 

Als er kinderen thuis zijn is het waardevol om tijdens deze viering, of er direct na, een apart moment voor hen in te vullen. Voor alle kinderen van de zondagsschool is er om 11.30 uur een Zoom-zondagsschool. Kijk in het enews voor de link. Voor andere goede en leuke idee├źn kun je daarvoor kijken op www.jufliek.nl (van Angelique Bos) of www.creatiefkinderwerk.nl. Natuurlijk kun je ook zelf een Bijbelverhaal laten kiezen, lezen en bespreken.

We horen graag van je terug hoe jij invulling hebt gegeven aan de zondag. Je kunt dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met eventueel een foto of kort filmpje erbij wat we dan weer kunnen delen met elkaar. 

 

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church