Altijd op de hoogte

Nieuwsberichten

Thuisvieringen en PrayerCourse

Omdat we voorlopig niet samen kunnen komen (in ieder geval t/m 23 augustus), maken we wekelijkse thuisvieringen op youtube voor jullie. Om 10.00 uur kijken we samen via ons kanaal op YouTube.  

We hopen dat dit je kan helpen om een goede invulling te hebben van de diensten. Sommigen kunnen dit samen met huisgenoten doen, met hun kring of om door de vieringen samen te kijken en daarna koffie te drinken of te lunchen. Er zijn ook mensen die met elkaar afspreken op een plek in de buitenlucht en zo elkaar al voorzichtig aan weer gaan ontmoeten. 

Als er kinderen thuis zijn is het waardevol om tijdens deze viering, of er direct na, een apart moment voor hen in te vullen. Voor goede en leuke ideeën kun je daarvoor kijken op www.jufliek.nl (van Angelique Bos) of www.creatiefkinderwerk.nl. Natuurlijk kun je ook zelf een Bijbelverhaal laten kiezen, lezen en bespreken.

We horen graag van je terug hoe jij invulling hebt gegeven aan de zondag. Je kunt dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met eventueel een foto of kort filmpje erbij wat we dan weer kunnen delen met elkaar.

PrayerCourse

De Prayer Course van Alpha Nederland en 24-7 Prayer NL staat online om direct zelf mee aan de slag te gaan. Via deze link kom je op de site waar je de filmpjes kunt bekijken en de cursus zelf thuis kunt doen. Met dit materiaal leer je veel rondom het thema gebed en we moedigen jullie aan hiermee aan de slag te gaan.

Wat is de Prayer Course?
De Prayer Course is een reis door het Onze Vader in zes korte filmpjes met bijbehorende gespreksvragen voor elke bijeenkomst. De cursus is ontstaan uit een samenwerking tussen Alpha Nederland en 24-7 Prayer NL. Het is ontworpen om in gesprek te gaan over gebed, ermee te oefenen en om je eigen tijd in gebed te verdiepen. De zes thema’s die aan bod komen, zijn: Aanbidding, Vragen, Voorbede, Volharding in gebed, Luisteren en Geestelijke strijd.
We horen graag wat je ervaring is met de Prayer Course via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church