Altijd op de hoogte

Nieuwsberichten

Geen diensten t/m 23 augustus in Nieuw Welgelegen ivm coronavirus

De diensten op zondag in Nieuw Welglegen gaan t/m 23 augustus a.s. NIET door. Wel zijn onze thuisvieringen wekelijks op zondagmorgen om 10.00 uur te volgen op ons youtubekanaal derankutrecht. Vanaf zondag 30 augustus zal er weer een fysieke viering zijn in Nieuw Welgelegen. Binnenkort kunt u hier lezen hoe u zich hiervoor kunt aanmelden.

We nemen onze verantwoordelijkheid en onderschrijven de maatregelen die de regering heeft aangekondigd op advies van het RIVM. Zij stelt onder andere dat bij bijeenkomsten de 1,5 meter afstand aangehouden moet worden. Met onze gemeente met  meer dan 900 potentiele bezoekers is dat op dit moment nog niet goed te organiseren en we nemen daar als Raad en Taakveldleiders wat langer de tijd voor om e.e.a. goed voor te bereiden. Daarnaast wordt in onze ruimte in Nieuw Welgelegen ook de vloer in de zomerperiode vervangen zodat het organiseren van een viering de komende weken geen optie is. 

Deze maatregelen rondom het corona-virus zijn ongekend ingrijpend voor velen in Nederland en dus ook voor ons als gemeente. Via thuisvieringen blijven we graag met u verbonden. Niet eerder hebben wij dit meegemaakt en we begrijpen dat dit veel vragen kan oproepen. Voel je vrij je vragen te stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor onze leden en alle gasten zijn er wekelijks thuisvieringen te volgen op ons youtubekanaal derankutrecht. We starten elke zondagmorgen om 10.00 uur, daarna blijven de vieringen gewoon nog online staan en zijn dus op een later moment ook nog terug te zien. 

Hoe we vanaf 30 augustus a.s. vieringen of samenkomsten zullen vormgeven zullen wij zo snel mogelijk communiceren via deze website, ons Facebook- en ons Instagramaccount.

 

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church